Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CIRC: in viata de zi cu zi iti pui o masca ca sa pari altceva decat ceea ce esti, capacitatea si necesitatea de a prvi momentele dificile ale vietii cu umor, curaj de a te arunca in viata, forte nebanuite, esti sufletul petrecerii, te dai in spectacol pentru a atrage atentia.

CIRCULATIE (intrerupta): senzatia ca stai in loc sau inaintezi cu greu; blocaj in evolutie sau in comunicare; evolutie lenta.

CIRCULATIE (trafic aglomerat): suprasolicitare, oboseala, lipsa timpului liber, necesitatea de a urma reguli stricte, supunere, oprelisti, intarzieri, incapacitatea de a te descurca singur; izolare, marginalizare.

CIRCULATIE (dirijata de un politist): cenzura, oprelisti, restrictii impuse, reguli stricte, senzatia ca esti eternul subaltern, necesitatea de a te supune unei autoritati superioare; libertate limitata de miscare sau de expresie.

CIRCULATIE: enervare, senzatia ca iti pierzi timpul cu probleme minore si nu mai ai timp de lucrurile importante, blocaj psihic, preferi in multe situatii sa il iei pe nu pot in brate, suprasolicitare si iritare, esti nevoit sa te supui unor regului pe care nu le intelegi.

CIRCULATIE (libera): relaxare, fuga, dorinta de a scapa de probleme.

CORT (de circ): dese schimbari de dispozitie, de la bucurie la tristete, de la seriozitate la superficialitate, intr-o clipa.

ELEFANT (la circ): umilinta, munca sub demnitate, capacitate de supunere pentru a depasi o situatie dificila.

SEMNE (de circulatie): vei avea necazuri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole