Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CIOCNI (o masina):

A CIOCNI (paharele): sperante de succes, nevoia de a fi apreciat, laudat, incurajat; dorinta de reusita.

A CIOCNI (oua): dorinta de a participa la o reuninune de familie, dor, nostalgie fata de copilarie sau timpuri apuse.

CIOC: capacitatea de a patrunde in miezul unei probleme, putere de intelegere si de convingere, intelepciune, capacitati intelectuale deosebite. Viclenie, gandire intensa asupra unei probleme, despicarea firului in patru.

CIOCAN: forta de a merge mai departe, dorinta de a ajunge la realizari si rezultate concrete; nevoia de a reconstrui sau consolida unele aspecte ale vietii proprii; sacaiala, dadacire, vorbarie obositoare. Rezistenta psihica, forta interioara dar si ignoranta fata de problemele altora, realizari si succese, creativitate si pricepere intr-o actiune, stabilitate psihica, bun organizator, poti sa faci bine dar poti face si foarte mult rau.

CIOCAN (te lovesti peste degete): teama de a gresi, piedici din cauza complexelor sau temerilor ascunse; descurajare, frica de a continua; avertisment cu privire la unele greseli personale sau la directia de evolutie a unei situatii.

CIOCAN (bati cu el): de casnicie linistita si spor in afaceri.

CIOCANITOARE: sacaiala, te simti sufocat de parinti, presiune psihica exercitata asupra ta, enervare si iritare. Vei pierde bani.

CIOCOLATA: perioada placuta, placeri, multumire; optimism, energie, vointa, curaj, actiune. Lipsuri ale organismului, esti secatuit de energie, iti lipseste deicatetea si forta vitala, sensibilitate inhibata si neexprimata.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole