Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ARTICULATIE (incheietura): legaturi, cunostinte, relatii profitabile, mobilitate, agerime, puterea de a actiona cu rapiditate.

CHEIE (in broasca): idila amoroasa fulminanta.

CHEIE (gasesti): noroc, solutie salvatoare, concluzie, intelegerea unei situatii.

CHEIE (pierzi): ghinion, piedici, intarzieri, solutiile de pana acum nu mai sunt bune.

CHEIE: secrete, ascunzisuri, actiuni sau trasaturi ascunse; interesul de a tine ceva secret; acces, posibilitatea de a patrunde intr-o noua etapa. Gasirea unor solutii la probleme, introspectie, ai de a face cu un om foarte inchis in el (e posibil sa fie vorba chiar de tine, depinde de contextul visului, cine apare acolo), secrete, mistere, solutii, aparitia unor oportunitati noi.

CHEIE (din aur sau alt material pretios): reusita, realizare rasunatoare; ambitii mari; inventivitate exceptionala, descoperirea unor solutii cu totul originale.

CHEIE (ruginita): traditionalism, conservatorism, teama de nou; te simti depasit, demodat, in urma; se cere o perioada de studiu sau acumulare de noi cunostinte pentru a te pune la curent cu noutatile. Cunoastere greoaie, avansez lent in ceea ce doresti sa faci.

CHEIE (a altcuiva): sfat de la persoane utile.

CHEIE (data altcuiva): sfaturi, prietenie, ajutor.

CHEIE (care nu se potriveste): se cere schimbarea directiei pe care actionai pana acum; cautarea de noi solutii.

CHEIE (o rasucesti in broasca): vei reusi in afaceri.

CHEIE (mai multe): se vor clarifica mute situatii incurcate.

GAURA (de cheie): secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole