Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BARICADA: nevoia de a va apara de un posibil pericol. Dusmani, ganduri rele, indoiala, neincredere.

CADA (facand baie in ea): impacare, ordonare a planului emotional, imprietenire, iertare.

CADA (cu apa murdara): ruperea unor relatii sentimentale dezavantajoase. Suflet ranit.

CADA (plina cu apa): zbucium emotional, noi cunostinte, viata sociala intensa. Perspective imbucuratoare, viata linistita, echilibru sufletesc.

CADA (goala): izolare, teama de a fi parasit, tristete, singuratate, nevoie de asociere si de afectiune, probleme sentimentale. Esti constient de greselile pe care le faci dar nu ai forta interioara sa te schimbi, izolare, singuratate.

CADA (ramasa murdara): perioada dificila pe plan sentimental, decizie de separare sau impacare; ruperea unei relatii dificile, sufocante, fara viitor; ordonarea vietii sentimentale, chiar daca prin situatii traumatizante.

CADA (faci baie cu cineva): armonie in cuplu si in relatiile sociale, descoperirea completa a celui de langa tine.

CADAVRU: modificari, dorinta de schimbare, finalul unei stari sau a unei etape; aventura spre necunoscut; o noua stare de lucruri, nebanuita, ingrijoratoare, dar de care esti constient ca trebuie sa se petreaca. Schimbare, trecerea intr-o alta etapa a vietii, teama de moarte si de boala; nemultumire de sine si complexe, aparente si iluzii inselatoare despre realitate, ganduri de sinucidere cauzate de o stare depresiva, frica, teama, ai pierdut controlul situatiei. E semn bun, de viata lunga.

CADAVRU (mutilat): trauma, mare zbucium emotional, emotii, griji, necazuri, teama, vesti proaste.

CASCADA: pericol, ispita, atractie fatala, implacabilul, imposibilitatea de a te opune; schimbare majora greu de evitat; forta de seductie, risc de a te indragosti la prima vedere, trairi intense, energie sexuala si psihica. Actiuni ireversibile, risc major, energie sexuala intensa, agresivitate sporita, temperament vulcanic.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole