Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
BARICADA: nevoia de a va apara de un posibil pericol. Dusmani, ganduri rele, indoiala, neincredere.

CADA (facand baie in ea): impacare, ordonare a planului emotional, imprietenire, iertare.

CADA (cu apa murdara): ruperea unor relatii sentimentale dezavantajoase. Suflet ranit.

CADA (plina cu apa): zbucium emotional, noi cunostinte, viata sociala intensa. Perspective imbucuratoare, viata linistita, echilibru sufletesc.

CADA (goala): izolare, teama de a fi parasit, tristete, singuratate, nevoie de asociere si de afectiune, probleme sentimentale. Esti constient de greselile pe care le faci dar nu ai forta interioara sa te schimbi, izolare, singuratate.

CADA (ramasa murdara): perioada dificila pe plan sentimental, decizie de separare sau impacare; ruperea unei relatii dificile, sufocante, fara viitor; ordonarea vietii sentimentale, chiar daca prin situatii traumatizante.

CADA (faci baie cu cineva): armonie in cuplu si in relatiile sociale, descoperirea completa a celui de langa tine.

CADAVRU: modificari, dorinta de schimbare, finalul unei stari sau a unei etape; aventura spre necunoscut; o noua stare de lucruri, nebanuita, ingrijoratoare, dar de care esti constient ca trebuie sa se petreaca. Schimbare, trecerea intr-o alta etapa a vietii, teama de moarte si de boala; nemultumire de sine si complexe, aparente si iluzii inselatoare despre realitate, ganduri de sinucidere cauzate de o stare depresiva, frica, teama, ai pierdut controlul situatiei. E semn bun, de viata lunga.

CADAVRU (mutilat): trauma, mare zbucium emotional, emotii, griji, necazuri, teama, vesti proaste.

CASCADA: pericol, ispita, atractie fatala, implacabilul, imposibilitatea de a te opune; schimbare majora greu de evitat; forta de seductie, risc de a te indragosti la prima vedere, trairi intense, energie sexuala si psihica. Actiuni ireversibile, risc major, energie sexuala intensa, agresivitate sporita, temperament vulcanic.
Cărți interesante

Accelerarea Evoluției spirituale

Robert Bruce & Timothy Donaghue

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


La munte

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!