Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A BLOCA (ceva cu buna stiinta): dorinta de securitate, asigurare in fata pericolului.

ACCELERATIE (pedala este blocata): nu trebuie sa dezvolti un obicei care s-ar putea transforma mai tarziu in viciu. Abtine-te de la unele lucruri ce ar putea deveni periculoase. Arata nevoia de a incetini putin ritmul pentru a nu exagera. Excesul de zel ar putea duce la extenuare sau suprasolicitare. Ai senzatia ca lucrurile stau pe loc si arata dorinta de a face ceva concret pentru a inainta mai repede.

BLOC (de locuit): multiple relatii, cunostinte, dar superficiale; lucru in echipa; cooperare. Te ascunzi de probleme in sanul oamenilor, cooperare si convietuire.

BLOCAT (fara a avea cheia): piedici, incapacitate de a actiona, perioada de imobilitate; lipsa de idei, de solutii; intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii din cauze ce nu-ti sunt sub control.

BLOCAT (nu poti intra undeva): conceptii false despre unele lucruri ce tin de realitatea inconjuratoare, atitudine gresita de a-l lua pe nu pot in brate.

FERMOAR (rupt sau blocat): comunicare slaba sau ineficienta cu lumea din jur; incapacitatea de a gasi un mijloc de comunicare; sentimentul ca te afli blocat intr-o situastie pe care nu o poti schimba. Sanse pierdute dar reversibile, probleme si dificultati intampinate intr-un proiect.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole