Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BICI: pedeapsa, vinovatie, rasplata asumata pentru o greseala. Refulare sexuala, nevoia de exprimare, sentiment de vinovatie. Semn bun, caci in curind vei avea o mare bucurie.

BICICLETA (mergi): comunicare imatura, ineficienta, dorinta de a fi inteles, exprimare infantila, lipsa de rafinament si maturitate in exprimarea ideilor.

BICICLETA (urci o panta): eforturi constiente in dezvoltarea unor bune relatii cu ceilalti, comunicare buna, fructuoasa; perspective bune.

BICICLETA (cobori o panta): comunicare ineficienta, in care esti prost inteles de ceilalti; esecuri neasteptate, gafe, balbe, probleme de exprimare.

BICICLETA: se apropie o calatorie (poate fi privita si in sens metaforic, o calatorie intr-o alta etapa a vietii gen implicarea intr-o noua relatie, casatorie). Multe castiguri in afaceri.

BICICLETA (fugi de cineva): energie scursa, stres, foarte mare.

OCHI (de pisica, la bicicleta): nevoie de protectie, semnal de alarma cu privire la o situatie cu directie gresita, dezorientare, nevoie de indrumare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole