Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BIBLIOTECA (rafturi pline): folosirea cunostintelor si lectiilor acumulate in folos propriu. Asimilarea de cunostinte, sete de cunoastere, dorinta de evolutie si perfectionare.

BIBLIOTECA (rafturi goale): lipsa de experienta, nevoie de a mai studia. Incapacitate decizionala determinate de lipsa de cunostinte aprofundate, stagnare profesionala si process greu de avansare din cauza lipsei de perfectionare.

BIBLIOTECA (te afli acolo): necesitatea de a apela la persoane competente pentru a primi un sfat; cautarea unor raspunsuri prin studiu sau din intelepciunea altora.

BIBLIOTECA (imprumutand carti): necesitatea de a urma un curs sau de a apela la cunostintele altora; recunoasterea limitelor personale.

BIBLIOTECA (returnand carti): acumulare de cunostinte, finalizarea unor perioade de studiu, posibilitatea de a oferi altora sfaturi.

BIBLIOTECA: aplicarea unor legi, implicarea intr-un proces.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole