Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MERGE (cu spatele): nevoia de a trece in revista cursul unui eveniment de la inceput pana in prezent, incetinirea ritmului din cauza unor piedici sau a unor greseli, nevoia de a lua o pauza inainte de a continua o actiune, moment de recapitulare sau regenerare a resurselor.

A TE INTOARCE (cu spatele): indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare in rau.

ATELE: libertate limitata de miscare din cauza unor greseli trecute cu consecinte negative in prezent; incercarea de a repara vechile probleme.

FRATE (visezi fratele tau): necesitatea de a te exprima fata de el sau dorinta lui de a se exprima fata de tine.

FRATE (visezi fratele pe care nu-l ai): relatii de prietenie foarte stransa, sentimente platonice, parteneriate sociale, ajutor venit din partea familiei; alter-ego-ul tau.

ZID (esti in spatele lui): cenzura, reprimarea personalitatii, frustrari, incapacitatea de a actiona, lipsa de orizont, neincredere, mari piedici, inchistare, rigiditate, timiditate, izolare, restrictii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole