Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACROBAT (pe sarma sau la trapez): situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie; nesiguranta, teama de a gresi.

ALARMA: avertisment si riscuri, dar cu posibila rezolvare favorabila; mari sanse ce pot sa apara in viata ta, dar cu efort; teama de a nu gresi. Posibil pericol, fricile tale interioare, greseli comise de care esti avertizat.

ARMA: nesiguranta, nedreptate din cauza careia vei cheltui mult timp si efort pentru a o repara; nevoie de autoprotectie, atat fizic, cat si emotional; conotatii sexuale. Esti temator, mereu in panica, nesiguranta si neincredere in tine, complexe de inferioritate, nevoia de a te apara de de himerele pe care mintea ta le creaza, agresivitate, personalitate vulcanica, introvertita, colerica.

ARMA:

ARMA (o manuiesti): necazuri si pierderi de bani.

ARMA (pe care o cumperi): urmeaza vremuri tulburi, in care vei fi amestecat.

ARMA (pe care o vezi): te asteapta necazuri la care nu te-ai gindit, dar trecatoare.

ARMA (om inarmat): un om important se intereseaza de tine.

ARMATA (inrolat): nevoie de ordine si organizare mai buna in ceea ce faci, nevoia de a gandi mult mai atent detaliile vietii tale actuale; sarcini asumate; necesitatea de a te maturiza.

ARMATA (salvat de armata): nevoia de a cere sprijin din partea autoritatilor sau a superiorilor; reorganizarea fortelor proprii pentru a da nastere unor proiecte serioase.

ARMATA (trupe mergand la razboi): pericole asumate, cu sentimentul indeplinirii unor obligatii asumate cu buna stiinta si mult discernamant.

ARMATA: esti parte a unei societati a carei reguli trebuie sa le respecti pentru a-ti fi bine dar pe care nu intotdeaua le intelegi, realizarile muncii in echipa, spirit de sacrificiu, maturizare necesara. Mici obstacole in cariera.

ARMATA (lupti impotriva ei): te lupti cu ideile sociale, esti nonconformist.

ARMATA (faci parte din ea): apartenenta la o societate si necesitatea de a deveni responsabil si matur.

ARMATA (in mers): urmeaza sa se intimple un mare eveniment.

ARMATA (victorioasa): vei avea parte de un succes insemnat.

ARMATA (invinsa): e semn rau.

CAZARMA: restrictii, constrangeri, libertate limitata, disciplina impusa, blocaj, represiune, timiditate, lipsa initiativei si a curajului, supunere.

FARMACIE: organizare, purificare, nevoie de ordine si planificare, nimic nu trebuie facut la intamplare. Te tii cu dintii de un proiect, o anume situatie sau postura in care esti si nu vei sa renunti, posibilitate de imbolnavire, cauti leac pentru a-ti tempera suferinta, impulsurile sufletesti sau sentimentele de vina.

INARMAT: precautie excesiva, neincredere si teama de a nu fi ranit, nervozitate si razboi interior.

RANA (de arma de foc): problemele stringente sunt legate de iubire.

RETEA (de sarma): iti dau tarcoale ganduri negre.

SARMALE (mananci): ai grija sa nu te imbolnavesti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole