Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A PARCA (masina): nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.

A TE INTOARCE (cu spatele): indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare in rau.

A TE INTOARCE (cu fata): receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare in bine.

A TE INTOARCE (pe o parte): incertitudine, nesiguranta, deruta, neincredere, alternative multiple.

A TE INTOARCE (catre stanga): schimbare in rau.

A TE INTOARCE (catre dreapta): schimbare in bine.

A TE INTOARCE (din drum): ghinion, posibilitate de schimbare in rau.

A TE INTOARCE (acasa sau de unde ai plecat): sentiment de repetabilitate, teama de schimbare sau de nou, dorinta de a intalni numai situatii sau aspecte deja cunoscute, dorinta de satisfacerea nevoilor esentiale, incredere numai in fortele proprii, cautarea sigurantei.

ACCENT (marcat pe o litera): avertisment, atragerea atentiei asupra unui detaliu important din contextul visului.

ANTARCTICA: nesiguranta, frica, mandrie, orgoliu, distanta, raceala, superioritate, indiferenta; curaj, dorinta de a calca pe un teren complet nou, curiozitate; spirit temerar, aventurier, cercetator.

ARBORE (incarcat cu fructe): afacerile iti vor merge din plin.

ARC (cu sageti, tragand sau intins): evolutie buna, atingerea telurilor, aspiratii inalte; gasirea unei noi variante; ambitie, tenacitate, capacitate de a ajunge la capat.

ARC (rupt, cu sageti rupte, care nu se intinde sau rata): munca in zadar, cu sentimentul ca nu iti poti atinge scopurile; neincredere in fortele proprii, deznadejde.

ARC (resort): elan, progres, dorinta de a trece mai repede peste unele etape plictisitoare sau inutile, elan, entutiasm, avant, avansare rapida.

ARC (rupt, la pat): disconfort, nemultumiri trecatoare in familie sau sanatate.

ARC : inseamna putere si sanatate.

ARC DE TRIUMF : boala si sperante zadarnice.

ARCA LUI NOE (pe uscat): avertisment cu privire la greutati care urmeaza sa vina; fii pregatit pentru orice eventualitate; sentiment de protectie.

ARCA LUI NOE (pe apa): iesire din impas, solutie provizorie, perioada de trecere pana la o viitoare etapa a planurilor personale.

ARCUS: gasirea unor mijloace de a ajunge la o rezolvare multumitoare, dar iluzorie; lingusitori, prieteni falsi, care iti ascund adevarul si te lasa sa continui pe o panta gresita. E semn bun, de veselie mare, neasteptata.

BANCA (in parc): odihna, repaus, nevoie de relaxare; visare, romantism.

BARCA: dezechilibru psihic, nesiguranta, pericol, cale provizorie pentru solutionarea unor probleme emotionale; perioada cu multe griji. Dezechilibru interior, nu reusesti sa te centrezi, dileme, nu stii ce alegeri sa faci, griji, incapacitate de a lua o decizie. E semn ca te vei casatori sau ca vei avea o numta in familie.

BARCA (trasa la mal): sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; incercare de evadare din stresul cotidian.

BARCA (mai multi in ea): nevoia de cooperare, pentru atingerea unui scop comun; nevoie de intelegere in familie sau cu prietenii; dorinta de impacare dupa un conflict.

BARCA (calatorie linistita): progres sigur spre reusita; relatie sentimentala satisfacatoare.

BARCA (calatorie zbuciumata): suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

BARCA (subreda): temeri mari in legatura cu o alegere, frica determinate de asumarea unor riscuri. Mai multi intr-o barca - colaborare cu ceilalti, comunicare de grup. Barca ce se clatina este indecizia dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (ce se clatina): indecizie dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (pe apa): liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale.

CALENDAR (marchezi o zi): necesitatea de a-ti stabili un scop, un tel, un termen pentru o situatie anume; nevoie de organizare, de ordine in viata de zi cu zi.

CARCIUMA : saracie mare.

CARCIUMAR: ticalosie.

CEARCANE: te simti epuizat si macinat de griji si probleme, uzura psihica si fizica, insomnie.

COCOSTARC : prieten credincios, sincer.

DRUM (parcurgi): vei fi fericit.

FEMEIE (e insarcinata): asteapta-te la greutati.

INFARCT (face altcineva): sentiment de vinovatie fata de cineva caruia i-ai gresit, stres, mustrari de constiinta, teama de a pierde pe cineva drag.

INFARCT (tu faci): stres, oboseala psihica, soc.

MARCI (timbre): vei primi o veste buna.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

PARC: te simti sufocat si coplesit, nevoia de relaxare, de detasare, semn ca trebuie sa te mai gandesti si la tine si sa mai lasi din responsabilitati macar pentru cateva ore.

PARCARE: viitor incert, cautare de sine, te simti incoltit de cei din jurul tau.

SARCOFAG : faci afaceri necinstite.

TARC (de oi): esti in pericol de a fi pradat.

VASLA (o folosesti intr-o barca): forta de a-ti atinge un scop, ai capacitatea de a depasi emotiile si de a-ti tine sub control trairile interioare, teluri sentimentale care pot fi atinse.

X (punct marcat cu un X mare): ambitii, teluri clare, perseverenta, dorinta de a-ti atinge idealurile propuse, directii clare.

X (punct marcat cu un X mic): trebuie sa iti dai seama imediat unde gresesti pentru a preintampina o mare pierdere.
Cărți interesante

Cum să îți descoperi viețile anterioare

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

  • Muzică 2018
  • Puterea de a fi...
  • de gallardo
  • acum 4 ore 37 minute
  • Citatul zilei
  • :flower: - Guy de...
  • de -Principesa-
  • acum 5 ore 6 minute
  • Cel mai
  • Dragi copii ce...
  • de Mihnea
  • acum 6 ore 46 minute
  • Dresaj
  • Zain, mă bucur tare...
  • de Mihnea
  • acum 2 zile 9 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!