Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A HRANI (animale sau oameni): altruism, sentimental ca nu faci destule lucruri pentru cei de langa tine, mila, mustrari de constiinta fata de cineva pe care nu l-ai ajutat in trecut.

A HRANI (animale): te vei bucura in scurt timp.

ANIMALE (blande, calme): succes in afaceri.

ANIMALE (agresive): mare esec.

ANIMALE (in turma): e semn de bogatie. Daca sunt salbatice, fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

ANIMALE (salbatice): fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

ANIMALE (patrupede): iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai.

ANIMALE (de tot soiul, chiar necunoscute): fereste-te tu de moarte sau ai tai.

COLIVIE (cu pasari sau animale): restrictii impuse, libertate limitata, supunere in fata altora; satisfacerea placerilor altora in defavoarea ta; spirit de sacrificiu; altruism, generozitate; capacitatea de a se darui altora.

CURTE (cu animale): galagie, aglomeratie, incapacitatea de a te concentra, haos, dezordine.

LUPTA (te lupti cu animale): vei avea de infruntat greutati cotidiene.

NASTERE (la animale): aparitia unor ocazii in care ies la iveala inamici noi.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole