Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A TE RIDICA (de la pamant): grija.

ALUAT (pe care il framanti): idei noi cu sanse de a le pune in practica; trebuie sa pui la cale toate detaliile unui plan, pentru a nu lasa vreo greseala sa-ti scape.

AMANT: nemultumiri sentimentale, ai senzatia ca nu esti pe deplin satisfacut de ceea ce faci; dorinte ascunse, dar nesatisfacute in relatia actuala; tentatia de a ansela, trada, de a alege cai incorecte, ascunse; se cere discretie.

AMANTA:

AUR (gasit in pamant): e semn bun, de fericire si bucurie.

BULGARE (de pamant): gandul la moarte, melancolie, nostalgie.

COMOARA (in pamant sau in pestera): necesitatea de a-ti sonda propria constiinta pentru a descoperi resurse proprii de valoare.

DIAMANT (porti): element de context ce vizeaza obiecte, situatii valoroase, cu semnificatii deosebite, la care tii mai presus de orice.

DIAMANT (vezi): dorinta, invidie, gelozie, necesitatea de a descoperi modul in care poti atinge un ideal, poti obtine ceva catre care tinzi; tel de atins.

DIAMANT: valorizarea sentimentelor si emotiilor pe care le simti, bucurie si extaz in fata frumusetii lumii, abundenta sufletului si bogatie materiala, aspiratie inalta.

DIAMANT (gasesti): bogatie mare.

DIAMANT (dai sau pierzi): ghinion.

GEAMANTAN : calatorie.

GLOB PAMANTESC (geografie): unele probleme par mai mici decat in realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore.

GLOB PAMANTESC (cauti un loc): deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti.

GLOB PAMANTESC (vazut din cosmos): grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.

GLOB PAMANTESC: proiecte, sperante, obiective fixate in mintea ta, vise si calatorii mentale, vrei sa scapi de o probleme prin fuga, atractie magnetica spre calatorie si aventura, curiozitate, fascinatie fata de ceea ce poate oferi lumea.

JURAMANT:

METEORIT (atinge pamantul): riscuri majore, greseli catastrofale, atitudini gresite, idei eronate, complet nepractice, rasturnari de situatie, schimbari de mentalitate.

METEORIT (pe pamant sau ca simpla piatra): urmari ale unor schimbari de directie, trezire la realitate, consecinte pe cale de ameliorare, calmarea unei situatii dificile din trecut, revizuirea uor atitudini gresite, studiind niste idei sau gesturi gresite.

MORMAN (de pamant): te asteapta cateva zile grele.

OALA (de pamant): chef.

PAMANT: sansa de imbogatire, trebuie doar sa gasesti sansa si sa profiti de ea, perioada ce va presupune multa munca. Profit neasteptat de la un asociat inteligent.

PAMANT (sapi in el): iti ingropi trecutul, renuntare si sacrificui, prevesteste neplaceri.

PAMANT (zaci pe el): moarte, neplaceri.

RADACINA (scoasa din pamant): nu iti gasesti locul, nu te poti adapta intr-o anumita situatie, te simti dezradacinat, al nimanui, senzatie majora de deruta.

RADACINA (in pamant): te vei adapta la noua situatie, vei reusi sa te integrezi si sa accepti niste conditii de viata, ti-ai gasit un loc care iti ofera stabilitate, senzatie de stabilitate, durabilitate, constanta.

SAMANTA: lucrurile nu merg foarte bine pentru tine, fie ca este vorba de atmosfera de la locul de munca sau de atmosfera din familie, pentru o perioada de timp va trebui sa te inarmezi cu calm pentru ca planurile vor fi date peste cap de intamplari neasteptate. Castig.

SURPARE (de pamant): pierdere si mare nenorocire.
Cărți interesante

Purificarea egoului negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

  • Dresaj
  • Zain, mă bucur tare...
  • de Mihnea
  • acum 1 zi 4 ore
  • Numerologie
  • Pe Astro As, am...
  • de Nick
  • acum 1 zi 11 ore
  • Cel mai
  • Cel mai vechi film...
  • de Mihnea
  • acum 2 zile 42 minute

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!