Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ACTOR: dorinta personala de recunoastere, de realizare; doresti sa capeti ceva din personalitatea acestui actor, acea trasatura care te atrage la respectivul actor; vesti despre persoane cunoscute, publice, dar nu apropiate; persoane cu multe fete, imprevizibile, false, inselatoare, persoane care se ascund in spatele unei fatade superficiale; suprasolicitare la serviciu, lucru peste program sau lucru de noapte; placeri trecatoare, frivole, escapade sentimentale.

ACTOR (cineva jucand un rol): visul iti poate atrage atentia asupra rolului pe care il joci in propria ta viata, roluri pe care le joci, te porti diferit, in imprejurari diferite; actorul din vis iti poate arata cat de bine joci acest rol si cum te percep ceilalti.

ACTOR (tu esti un actor): poti oferi un sentiment de bucurie celor din jurul tau; confort, satisfactie aparenta. In societate joci un rol care nu te reprezinta dar pentru a fi dezirabil si apreciat iti construiesti o imagine; ignorarea propriei vieti, te imaginezi in diverse posturi, imaginatie si scenarii mentale, esti o persoana imprevizibila, charisma, atingerea scopului prin orice mijloace, creezi aparente inselatoare, faci tot ce poti pentru a impresiona.

ACTOR (unul singur): ai grija sa nu te insele cineva apropiat, drag.

ACTOR (mai multi): in curind vei participa la o petrecere.

TRACTOR (merge): vei avea o dragoste fara probleme.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole