Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ACT: probleme cu oficialitatile.

ACTOR: dorinta personala de recunoastere, de realizare; doresti sa capeti ceva din personalitatea acestui actor, acea trasatura care te atrage la respectivul actor; vesti despre persoane cunoscute, publice, dar nu apropiate; persoane cu multe fete, imprevizibile, false, inselatoare, persoane care se ascund in spatele unei fatade superficiale; suprasolicitare la serviciu, lucru peste program sau lucru de noapte; placeri trecatoare, frivole, escapade sentimentale.

ACTOR (cineva jucand un rol): visul iti poate atrage atentia asupra rolului pe care il joci in propria ta viata, roluri pe care le joci, te porti diferit, in imprejurari diferite; actorul din vis iti poate arata cat de bine joci acest rol si cum te percep ceilalti.

ACTOR (tu esti un actor): poti oferi un sentiment de bucurie celor din jurul tau; confort, satisfactie aparenta. In societate joci un rol care nu te reprezinta dar pentru a fi dezirabil si apreciat iti construiesti o imagine; ignorarea propriei vieti, te imaginezi in diverse posturi, imaginatie si scenarii mentale, esti o persoana imprevizibila, charisma, atingerea scopului prin orice mijloace, creezi aparente inselatoare, faci tot ce poti pentru a impresiona.

ACTOR (unul singur): ai grija sa nu te insele cineva apropiat, drag.

ACTOR (mai multi): in curind vei participa la o petrecere.

ATRACTIE: tentatie, piedici, neatentie, distragerea atentiei de la probleme mai importante.

CACTUS: aglomeratie, lipsa intimitatii, indiscretie, te simti sufocat, inghesuit, ingradit, fara spatiu; nevoie de intimitate, de izolare, de autoprotectie; capacitate mare de adaptare.

CACTUS: piedici, ai nevoie de foarte mult calm si rabdare pentru a trece de o situatie neplacuta, crezi ca esti atacat, la munca sau in relatia de cuplu, dorinta de razbunare.

CONTRACT: obligatie, situatie ce te responsabilizeaza si te obliga sa te implici, cel mai probabil legatura sentimentala bazata pe un interes ascuns, colaborare greoaie.

FRACTURA: piedici, impas, incapacitatea de a continua o actiune. Perioada plina de ghinioane, fragilitate fizica, sedentarism, vulnerabilitate emotionala.

FRACTURA (de mana): lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, lipsa de inspiratie, situatie materiala precara, nevoie de odihna si de incetinire a ritmului in plan profesional.

FRACTURA (de picior): lipsa mijloacelor concrete de a progresa intr-o situatie; stagnare, impas.

FRACTURA (de coloana): necesitatea de a-ti calca pe mandrie, lipsa de verticalitate, nevoie de a renunta la demnitate si fermitate pentru ati atinge un scop, supunere.

FRACTURA (de craniu): lipsa de inspiratie, oboseala mentala, incompetenta, sentimentul ca nu esti pregatit pentru o situatie intelectuala importanta.

INCEPUT (de drum, perioada, situatie, activitate): rabdare, nevoie de a nu grabi lucrurile, situatie inca neclara, alternative, nevoia de a acumula mai multa experienta, lipsa de maturitate.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

STALACTITE : innoire.

TRACTOR (merge): vei avea o dragoste fara probleme.
Cărți interesante

Limbajul animalelor

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări septembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


La munte

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!