Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ACT: probleme cu oficialitatile.

ACTOR: dorinta personala de recunoastere, de realizare; doresti sa capeti ceva din personalitatea acestui actor, acea trasatura care te atrage la respectivul actor; vesti despre persoane cunoscute, publice, dar nu apropiate; persoane cu multe fete, imprevizibile, false, inselatoare, persoane care se ascund in spatele unei fatade superficiale; suprasolicitare la serviciu, lucru peste program sau lucru de noapte; placeri trecatoare, frivole, escapade sentimentale.

ACTOR (cineva jucand un rol): visul iti poate atrage atentia asupra rolului pe care il joci in propria ta viata, roluri pe care le joci, te porti diferit, in imprejurari diferite; actorul din vis iti poate arata cat de bine joci acest rol si cum te percep ceilalti.

ACTOR (tu esti un actor): poti oferi un sentiment de bucurie celor din jurul tau; confort, satisfactie aparenta. In societate joci un rol care nu te reprezinta dar pentru a fi dezirabil si apreciat iti construiesti o imagine; ignorarea propriei vieti, te imaginezi in diverse posturi, imaginatie si scenarii mentale, esti o persoana imprevizibila, charisma, atingerea scopului prin orice mijloace, creezi aparente inselatoare, faci tot ce poti pentru a impresiona.

ACTOR (unul singur): ai grija sa nu te insele cineva apropiat, drag.

ACTOR (mai multi): in curind vei participa la o petrecere.

ATRACTIE: tentatie, piedici, neatentie, distragerea atentiei de la probleme mai importante.

CACTUS: aglomeratie, lipsa intimitatii, indiscretie, te simti sufocat, inghesuit, ingradit, fara spatiu; nevoie de intimitate, de izolare, de autoprotectie; capacitate mare de adaptare.

CACTUS: piedici, ai nevoie de foarte mult calm si rabdare pentru a trece de o situatie neplacuta, crezi ca esti atacat, la munca sau in relatia de cuplu, dorinta de razbunare.

CONTRACT: obligatie, situatie ce te responsabilizeaza si te obliga sa te implici, cel mai probabil legatura sentimentala bazata pe un interes ascuns, colaborare greoaie.

FRACTURA: piedici, impas, incapacitatea de a continua o actiune. Perioada plina de ghinioane, fragilitate fizica, sedentarism, vulnerabilitate emotionala.

FRACTURA (de mana): lipsa mijloacelor concrete de a ajunge la niste rezultate favorabile, lipsa de inspiratie, situatie materiala precara, nevoie de odihna si de incetinire a ritmului in plan profesional.

FRACTURA (de picior): lipsa mijloacelor concrete de a progresa intr-o situatie; stagnare, impas.

FRACTURA (de coloana): necesitatea de a-ti calca pe mandrie, lipsa de verticalitate, nevoie de a renunta la demnitate si fermitate pentru ati atinge un scop, supunere.

FRACTURA (de craniu): lipsa de inspiratie, oboseala mentala, incompetenta, sentimentul ca nu esti pregatit pentru o situatie intelectuala importanta.

INCEPUT (de drum, perioada, situatie, activitate): rabdare, nevoie de a nu grabi lucrurile, situatie inca neclara, alternative, nevoia de a acumula mai multa experienta, lipsa de maturitate.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

STALACTITE : innoire.

TRACTOR (merge): vei avea o dragoste fara probleme.
Cărți interesante

Și tu poți fi medium

Sherrie Dillard

Căutare VIP

Forum

  • Muzică 2018
  • Puterea de a fi...
  • de gallardo
  • acum 8 ore 17 minute
  • Citatul zilei
  • :flower: - Guy de...
  • de -Principesa-
  • acum 8 ore 46 minute
  • Cel mai
  • Dragi copii ce...
  • de Mihnea
  • acum 10 ore 26 minute
  • Dresaj
  • Zain, mă bucur tare...
  • de Mihnea
  • acum 2 zile 13 ore

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!