Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ACCIDENT (faci): o turnura proasta a evenimentelor, surprize neplacute, vesti proaste, zbucium sufletesc, teama de esec, pesimism, neincredere in viitor, ganduri negative, piedici in evolutia unor proiecte, blocaj in comunicare, relatii defectuoase cu cei din jur, neintelegeri, conflicte, lipsa de armonie in plan relational, dispute.

ACCIDENT (esti martor): un avertisment, prudenta sporita in relatie cu ceilalti.

ACCIDENT (de masina): blocaje in comunicare, neintelegeri, conflicte in domenii financiare, probleme legate de bani si proprietati.

ACCIDENT (de avion): neintelegeri pe plan profesional, dispute aprinse, contradictii cu colegii de serviciu sau cu sefii.

ACCIDENT (pe mare): mari probleme pe plan emotional, zbucium sufletesc, neintelegeri in cuplu sau in relatiile cu cei dragi.

ACCIDENT (de metrou): obligatia de a schimba o anume atitudine fata de cineva, opinii eronate, sentimente negative ce afecteaza subconstientul, cosmaruri, modificari la nivel psihic, criza profunda, ce va schimba radical ceva din comportamentul individului,

ACCIDENT (la cap): trebuie sa te feresti de pericole sau tatal tau e amenintat.

AUTOBUZ (accident):

MASINA (stricata, accidentata sau in reparatii): aduce in context relatii distruse, pe cale de distrugere, deficitare sau in care se resimt blocaje de comunicare.
Cărți interesante

Cum să te vindeci prin culoare

Ted Andrews

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Au mai rămas

Zile
Ore
Min
Sec


Până vine Moș Crăciun!

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!