Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MERGE (cu trasura): trai vesel.

A MERGE (la bal): noroc deosebit.

A MERGE (la inmormantare): esec, insuratoare tarzie, nefericire pentru un prieten.

A MERGE (la vanatoare): fatarnicie.

A MERGE (pe gheata): e bine, inseamna implinirea tuturor dorintelor.

A MERGE (pe mare): bogatie.

A MERGE (brat la brat): posesivitate, gelozie, lacomie, teama de a fi parasit, limitarea libertatilor, constrangeri impuse pe plan sentimental; cooperare, nevoie de asociere, de companie, de prieteni.

A MERGE (in mars): nevoia de a te supune unei discipline sau unei reguli impuse de altii, nevoia unui sfat, lipsa de libertate de actiune sau de expresie, nevoia de a intra in randul lumii dintr-un anumit punct de vedere dupa o perioada de deruta sau independenta.

A MERGE: descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis. Nevoia de autocunoastere, dorinta de a-ti imprima o directie in viata asa cum vrei tu, cautare de sine; nevoia de a intelege ceva ce nu reusesti sa intelegi.

A MERGE (repede): graba, nevoia de a mari ritmul, agitatie, oboseala, aglomeratie, presiunea timpului, termen limita, risc de a gresi prin graba.

A MERGE (incet): concentrare, atentie, profunzime, maturitate, intelepciune, seriozitate.

A MERGE (intr-o directie precisa): siguranta, incredere, perspective clare.

A MERGE (fara tinta): nesiguranta, teama de necunoscut, eschivare, neimplicare in actiunea visului, perspective neclare.

A MERGE (in patru labe): insatisfactii, lipsuri, lipsa de perspectiva, supunere, compromis, ipocrizie, teama de urmari sau de pedeapsa, Vinovatie, umilire, supunere, sentimental si sexual ai nevoie sa fi subjugat.

A MERGE (cu spatele): nevoia de a trece in revista cursul unui eveniment de la inceput pana in prezent, incetinirea ritmului din cauza unor piedici sau a unor greseli, nevoia de a lua o pauza inainte de a continua o actiune, moment de recapitulare sau regenerare a resurselor.

A MERGE (schiopatand):

A MERGE (intr-un picior): lipsa de mijloace pentru a continua o actiune, marginalizare, singuratate, abandon, piedici, independenta, dar cu nevoia unui sprijin, incapacitatea de a te descurca singur. Compatimire de sine, greutati intampinate, pierdere de energie prin compatimirea de sine.

A MERGE (in zig-zag sau lateral): schimbari de mentalitate sau de directie, nevoia de a avea o imagine de ansamblu si din mai multe directii simultan, eschivare in fata greutatilor, spirit descurcaret, mobilitate, istetime.

A MERGE (alaturi de cineva): colaborare, sprijin, compasiune, intelegere, vizeaza contactele individului cu lumea din jur.

A MERGE (pe ocolite): eschivare, fuga de raspundere, dar si diplomatie, istetime, politete.

A MERGE (undeva dar cu piedici): desfasurarea unei actiuni ce pot intampina multe modificari pe parcurs, nevoia de a te adapta din mers.

A MERGE (impreuna cu cineva): implicare sentimentala, iubirea aproapelui, nevoia de mai multa toleranta, cooperare si nevoia de a-ti imbunatati stilul de comunicare.

A MERGE (intr-o multime): ratacire, te simti agitat, cautare de sine, nevoia de a te stabiliza sentimental.
Cărți interesante

Expansiunea conștiinței

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!