Se apropie sărbătoarea Crăciunului! Donează hăinuțe sau jucării și vei face câțiva copii mai fericiți!

Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
A MANCA: aspect ce descrie modul de a lucra, planul profesional, legatura cu oamenii, precum si ceea ce primesti in schimbul muncii depuse.

A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

A MANCA (cu pofta sau cu placere): satisfactii, incredere, implicare totala, optimism.

A MANCA (cu tacamuri): actiune pentru care ai toate informatiile, recompense pe masura eforturilor depuse, sanse mari de reusita.

A MANCA (cu mana): improvizatie, graba, lucru in limita de timp, nevoia de a te adapta oricarei situatii, solutie de moment, bani facuti din munca fizica sau bruta.

A MANCA (in picioare sau in mers): apropierea termenului limita, lipsa de concentrare, presiunea timpului, neatentie, risc de greseala prin graba sau neglijenta, posibilitatea unor rezultate rapide, dar temporare, inclusiv financiare.

A MANCA (stand la masa): concentrare, atentie sporita, organizare a muncii proprii, acumulare de informatii, studiu, recompense meritate.

A MANCA (in timp ce vorbesti): agitatie, sentimentul ca ai prea multe de facut in acelasi timp, extenuare, stres, nemultumiri financiare pentru care trebuie sa ceri socoteala.

A MANCA (singur): munca pe cont propriu, libertate de actiune, independenta, initiative proprii, timiditate, frica de a-ti asuma propriile actiuni, lipsa de venituri suplimentare sau chiar lipsuri materiale profunde.

A MANCA (cu alte persoane): buna cooperare, munca de echipa, schimb reciproc de opinii, nevoia de a imparti succesul cu altii.

A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

A MANCA (prea mult): lacomie, infatuare, indulgenta, incredere prea mare in fortele proprii, orgoliu, supraestimarea propriei valori.

A MANCA (prea putin): neincredere in fortele proprii, insatisfactii, compromis, subestimarea propriei valori, modestie.
Cărți interesante

Cum să îți educi Egoul Negativ

Dr. Joshua David Stone

Căutare VIP

Forum

Mai multe subiecte »

Jurnal

Aniversări decembrie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Zăpadă

Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!