Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A LEGA (niste obiecte): va doriti foarte mult o colaborare ce este pe cale sa se concretizeze.

A LEGA (o persoana): te simti frustrat si iti este practic imposibil sa te exprimi in anumite probleme, acum simti ca cei din jur te cenzureaza si nu iau seama la opiniile tale considerandu-le inutile, de aici si o stare de nesiguranta, te subapreciezi si nu vei mai putea sa te impui asa cum te impuneai in trecut.

A LEGA (pe cineva la ochi): doresti sa ascunzi ceva, ai un mic secret si nu doresti sa-l divulgi prea curand.

A LEGA (mai multe elemente intre ele): colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii.

A LEGA (pe cineva): frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii.

A LEGA (la ochi): secret, acceptarea hazardului, infruntarea necunoscutului si imprevizibilului, optimism, deschidere spre viitor.

A LEGANA: relaxare, confort, ocrotire, lipsa de griji, amintiri placute, nevoie de evadare din prezent catre trecut, perioada cu suisuri si coborasuri.

A LEGANA (pe tine): ai dori sa lenevesti.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole