Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALERGA: nevoia de evadare, de scapare dintr-o situatie dificila; nivelul energiilor tale este dat de felul cum alergi in vis. Esti plin de energie, adrenalina, necesitatea exercitiului fizic, refulare sexuala, graba de a prinde o sansa, experimentarea la nivel sexual si sentimental, nu vrei sa te implici neaparat intr-o relatie si de aceea fugi de la o idila la alta, energie psihica.

A ALERGA (reusesti sa fugi): vrei sa schimbi starea de lucruri de care vrei sa scapi in vis. Incapacitatea de a alerga traduce lipsa motivatiei si a increderii in sine.

A ALERGA (nu reusesti sa fugi): lipsa de incredere de sine, lipsa de vointa si perseverenta, lipsa de mijloace concrete de a face modificari in viata personala; gandeste-te daca in viata reala vrei sa scapi de o anumita situatie deranjanta sau cauti neaparat sa ajungi la o anumita situatie mult sperata. In functie de aceasta directie, iti poti interpreta visul ca pe un simbol pozitiv sau negativ.incredere in tine, dorinte de marire si de realizare personala.

A ALERGA (de placere): nevoia de a micsora putin ritmul in actiunile tale de zi cu zi.

A ALERGA (intr-o cursa): situatie conflictuala sau concurs de imprejurari, trebuie sa fii atent la adversarii sau concurentii tai.

A ALERGA (in cerc): vor veni prietenii la tine.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole