Acesta este un mic dicționar astrologic. Caută definiția unui cuvânt specific limbajului astrologic.








cal: ca animal este reprezentat de planeta Jupiter si semnul Sagetator, la fel si echitatia, ca sport, strans legata de abilitatile sportive imprimate de catre aceasta zodie. Sunt de notat si corespondentele moderne cu bicicleta, motocicleta, cursele de ciclism, cai sau motociclete.

calcul matematic: este semnificat de Mercur si de semnul Fecioarei. Anumite ramuri ale matematicii depind si de aspectele care au loc intre planetele Uranus si Mercur.

calculi renali: ca o consecinta a unor aspecte negative ce au loc intre: Saturn, Luna, Venus si uneori Pluton, care aduce tensiuni energetice in casa VIII a zodiacului. Astfel Luna se ocupa cu asimilarea hranei si a lichidelor din organism; Saturn, cu pietrele si obstructionarea lichidelor; Pluton, produce dezechilibrul; Venus asigura echilibrul organic si activitatea glandulara. Saturn are de-a face cu eliminarea toxinelor si guverneaza excretia. Pluton are de-a face cu eliminarea toxinelor din organism si regenerarea acestuia.

calendar iulian: calendar stabilit din ordinul lui Iulius Caesar in anul 46 i.Hr. Este cel cunoscut de toti, pentru ca il folosim in prezent.

Cerc Vertical: un Mare Cerc perpendicular pe orizont, ce trece prin Zenit si Nadir.

Harta radicala: o harta trebuie sa fie valida inainte de a se raspunde, in astrologia orara. Consideratiile fundamentale sunt: a) Ascendent mai mic de 3° - intrebare prematura; b) Ascendent mai mare de 27° - intrebare postmatura; c) Luna in Via Combusta - harta nesigura; d) Luna in ultimul grad - harta nesigura; e) Luna fara aspecte - nu va iesi nimic (Luna poate fi totusi in Taur, Rac, Sagetator sau Pesti; f) Saturn Rx in casa I - probleme, necazuri; g) Saturn in casa VII - astrologul este confuz; h) guvernatorul casei VII afectat - astrologul are dificultati in interpretare; i) guvernatorul Ascendentului este combust - client ingrijorat, care da informatii incomplete sau inexacte.

Semne tropicale: Racul si Capricornul, semne ale solstitiului de vara si de iarna.

Timp local: timpul Soarelui. Timpul actual intr-o locatie, cu un anumit fus orar. Amiaza dupa timpul local se petrece cand Soarele traverseaza meridianul acelei locatii.





Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole