Acesta este un mic dicționar astrologic. Caută definiția unui cuvânt specific limbajului astrologic, sau întreabă-mă dacă nu îl găsești aici.
antiscie: reflectarea pozitiei unei planete pe axa Rac - Capricorn. Cu alte cuvinte, antisciile sunt reflectarile de-a lungul axei verticale a zodiacului. Punctul de mijloc dintre pozitia unei planete si antiscia sa este mereu 0° Rac sau Capricorn. De exemplu, antiscia pentru 9° Capricorn este 21° Sagetator iar pentru 12° Balanta este 18° Pesti. Antiscia si planeta corespondenta sunt echidistante fata de punctele de solstitiu (0° Rac si 0° Capricorn). Perechile semne - antiscie semne sunt: Berbec/Fecioara, Taur/Leu, Gemeni/Rac, Balanta/Pesti Scorpion/Varsator si Sagetator/Capricorn. Antiscia are natura sextilului sau trigonului, iar contrantiscia (punctul opus antisciei) are natura careului sau opozitiei.

contrantiscie: contrantiscia unei planete este punctul aflat la aceeasi distanta dar de partea opusa a axei echinoctiale, 0° Berbec - 0° Balanta. Punctele mijlocii al unei planete cu contrantiscia sa sunt intotdeauna 0° Berbec si 0° Balanta. Contrantiscia unei planete este mereu opusa antisciei sale.

Cărți interesante

Cum să te vindeci cu ajutorul sunetelor sacre

Ted Andrews

Căutare VIP

Reclamă

MuzicăChristmas Song 2017

Jurnal

Aniversări ianuarie

Nu ești autentificat

Articole

Galerie foto


Trimite o fotografie și votează fotografiile trimise de alții!