Casa VI

Generalități

Casa VI exprima puterea de munca si ritmul activitatii, dar mai important si mai usor de dovedit este raportul insului cu predispoziile de boala castigate din modul sau de viata. In constelatiile casei VI se mai oglindesc si legaturile de destin, care reies din conditiile de munca (functionarism, munca impusa). Pozitia unei planete in casa VI, va fi intodeauna considerata drept critica, iar o ocupare puternica va indica sau o stare bolnavicioasa de natura trupeasca sau sufleteasca, sau (prin contrast cu aceste slabiciuni) suferinte, aptitudini si interese medicale, ori igienice, ori sociale. Casa VI, impreuna cu XII si VIII, pot fi din acest punct de vedere figuri structurale in horoscoapele multor medici de faima, ale unor vindecatori prin pase magnetice, sau pe un plan mai putin stralucitor a vrednicelor surori de caritate.

Cuvinte cheie

Datorie, munca, sanatate fizica, modestie, naturalete, boli, criza morala, doctori, angajati, popor, bucatarie, animale mici.


Analogie
Culoare negru
Domiciliu
Exaltare -
Trigonocrație
Cădere
Exil
Bucurie
Cosemnificator

Fiziologic

Mediul interior si compozitia sa, capacitatile organismului de a pastra acest mediu constant (homeostazia), facultatile de adaptare la variatii (de temperatura, climatice, dezechilibre alimentare etc).

Organic

Intestin, pantece.


Bibliografie:
Armand Constantinescu - Tratat de astrologie
Dan Ciupercă - Astrologia în noua eră




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole