Piramida sau Marele Triunghi





Piramida apare cand 3 planete aflate in acelasi element (foc, pamant, aer sau apa) formeaza trigoane (aspecte de 120°) intre ele. O Piramida este similara cu o planeta aflata in propriul domiciliu. Ea ofera expresia cea mai pura a unui element. Interpretarea karmica a acestei configuratii este ca datorita bunei comportari din vietile trecute, acum ai castigat anumite avantaje ce iti vor face viata mai usoara.



Astrograma lui Michel de Nostradamus, in care se observa o piramida de apa

Piramida este o configuratie armonioasa si foarte stabila. Energiile celor 3 planete gasesc o exprimare usoara, fara piedici, intr-un mod stabil si fluent. Cel ce are aceasta configuratie in harta natala este mai ferit de vicisitudinile vietii, se descurca mai usor in viata si are mai mult noroc datorita oportunitatilor mai dese pe care viata i le ofera, decat altcineva fara acest aspect. Acest lucru este valabil mai ales in prima parte a vietii. Intre 24 si 30 de ani apar insa crize, presiuni interne, datorita nevoii de dezvoltare a acestor calitati native.



Partea negativa a acestei configuratii este stabilitatea pe care o confera, prin lenea ce poate interveni in dezvoltarea personala. Nativul poate fi greu de urnit, lipsindu-i ambitia de a rezolva problemele si motivatia de a actiona dinamic, fiind letargic si lasand viata sa curga in loc de a interveni activ in desfasurarea ei. Din acest motiv, Piramida se regaseste rar in hartile marilor personalitati ale lumii. Totusi daca una din planete este Marte sau Saturn, problema inertiei si absentei motivarii actiunii dinamice este eliminata.

Pentru a beneficia de calitatile latente al Piramidei este necesar ca nativul sa dezvolte corect potentialul configuratiei, in directia cresterii pe plan spiritual, altfel acest potential va ramane pasiv. Multi dintre cei ce au Piramida in harta natala nu realizeaza in viata atat cat ar trebui sa realizeze, pentru ca desfasurarea lina si fara obstacole a vietii nu-i face sa doreasca mai mult si sa devina mai ambitiosi pentru a obtine ceva.

Cand se analizeaza o Piramida este necesar sa vedem in ce semne este localizata, deoarece frecvent aceste semne apartin aceluiasi element, acest lucru indicand manifestarea probabila a Piramidei. Se poate intampla insa ca una din planete sa cada intr-un semn ce are alt element decat celelalte doua. Aceasta piramida are o valoare mai mica, fiind mai putin pura decat "adevarata Piramida", in care toate semnele apartin aceluiasi element.



Piramida de foc

Elementul Foc reprezinta inspiratie, intuitie, impulsivitate, entuziasm, vointa. Piramida de foc este orientata catre actiune si in continua cautare de lucruri noi, dar poate da si dificultati in stapanirea si canalizarea energiei. Ea indica pasiune, entuziasm, dragoste de viata, incredere in sine. Nativul este orgolios, egocentric, impulsiv, dar si curajos, generos, autonom, iubind provocarile.

Piramida de pamant

Aceasta piramida simbolizeaza o mare practicalitate si un talent in problemele materiale si banesti. Ea indica rezistenta si perseverenta. Nativul este cu picioarele pe pamant, materialist si metodic in actiuni. Se simte in securitate si foarte stabil in lumea materiala.

Piramida de aer

Elementul aer simbolizeaza ideile, gandirea abstracta, logica, relatiile si asocierile cu altii. Nativul se poate eleva intelectual si social, dispunand de o mare agerime a mintii. Este capabil de a forma multe relatii, avand nevoie de compania altora. Este curios, idealist, intuitiv, ambitios, dar uneori superficial. Are farmec, ceea ce-i poate aduce popularitate.

Piramida de apa

Elementul apa simbolizeaza emotiile. Aceasta piramida indica o mare usurinta de adaptare in sfera emotionala a vietii, o intelegere subtila si intuitiva a celorlalti si o neobisnuita adancime a sentimentelor. Viata este bogata emotional, nativul fiind foarte senzitiv, dar lipsindu-i obiectivitatea. El are capacitati de detectie, de creatie, avand daruri de vindecator. Nu actioneaza dacat daca este sigur de rezultatul final. Are mari sanse de reusita in domeniul esoterismului sau in profesiile creative.



Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Adolf Hitler [8420]
Carmen Electra [3021]
Carol I Rege al României [3778]
Miranda Kerr [2936]

Mâine

Elisabeta II [4706]
Iggy Pop [2556]
James McAvoy [4648]

Articole