Ce zodie ești?





Să zicem că te întâlnești cu cineva, și acesta îți spune data nașterii, de exemplu 11 aprilie 1964. Poți spune instantaneu ce zodie este? Dacă îți ia mai mult de 2 secunde până poți spune "aaa, deci ești Berbec" (la care celălalt rămâne vizibil impresionat de priceperea ta) și dacă vrei să afli o metodă simplă pentru memorarea acestor date, atunci citește mai departe.

Este foarte simplu. Tot ce ai de făcut este să asociezi un semn cu o lună calendaristică. În desenul de mai jos am desenat zodiacul pornind de la Berbec, asociat casei I. Berbecului îi corespunde luna aprilie, apoi în ordine Taurul este în mai, Gemenii în iunie și așa mai departe. Sau dacă îți este mai ușor, ianuarie înseamnă Capricorn, februarie înseamnă Vărsător etc.






Trebuie să mai ții minte că doar două treimi din lună corespund acestui semn, ultima treime fiind în zodia următoare. În general zodiile se schimbă pe data de 21 sau 22 din fiecare lună. Așa că dacă cineva s-a născut pe 26 aprilie, atunci este în semnul următor Berbecului, deci în Taur.

Poți merge mai departe, spunându-i decanul Soarelui. Iarăși, este foarte simplu. Cele 30 de zile ce aparțin unei zodii se împart în trei decani, având evident fiecare câte 10 zile. În linii generale, dacă ziua nașterii este între 20-30 poți spune că Soarele este în decanul I, între 1-10 în decanul II, și între 10-20 în decanul III (dar trebuie să fii atent la capetele intervalului, pentru că aici poți greși).



Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Benedict XVI Papa [3543]
Charlie Chaplin [3563]
Selena [3168]

Mâine

Jennifer Garner [2633]
Maynard James Keenan [2896]
Victoria Beckham [3192]

Articole